Fairbar

Fairbar er frivillighedens bar! Frivilligcenter Aarhus' medlemsforeninger kan låne lokaler hos Fairbar.

Fairbar er KFUM og KFUK’s non-profit café drevet af frivillige. Den ligger på Nørre Allé 66 i Aarhus C. Fairbar og Frivilligcenter Aarhus har indgået et samarbejde til gavn for vores medlemsforeninger og deres tilknyttede frivillige og brugere.  

Fairbar stiller baren til rådighed for alle Frivilligcenter Aarhus’ medlemsforeninger. Man kan gratis booke baren til både offentlige arrangementer alle hverdage i tidsrummet 10.00-23.00 og til interne arrangementer alle søndage i tidsrummet 10.00-22.00. Bookes baren til interne arrangementer, er der lukket for offentligheden. Gruppen til det interne arrangement skal dog være på mindst 15 personer, benytte baren i mindst halvanden time og købe sine drikkevarer og/eller mad hos Fairbar. Husk at booke baren i god tid – både til offentlige og interne arrangementer.

Her hos Frivilligcenter Aarhus håber vi på, at I synes, vores samarbejde med Fairbar er lige så spændende, som vi gør, og at I tager godt imod Fairbar som frivillighedens bar i Aarhus. Har du spørgsmål om samarbejdet, kan du kontakte Frivilligcenter Aarhus. Er du interesseret i at booke Fairbar til et arrangement, kan du skrive direkte til Fairbar på leder@fairbar.dk.

Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Projekt frivillig
Find forening