Deltagere ved FrivilligBørs Aarhus

Kan alle private virksomheder deltage ved frivilligbørsen?
Ja. Frivilligbørsen er for både små, mellemstore og store virksomheder.

Repræsenterer du en virksomhed, som ønsker at deltage, men er du i tvivl om, hvad I kan tilbyde eller efterspørge, vil vi meget gerne sparre med dig og hjælpe dig med tilmeldingen til frivilligbørsen. Du kan kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71. Du kan se desuden se børskataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2018 som inspiration.

Kan alle offentlige institutioner deltage ved frivilligbørsen?
Ja. Frivilligbørsen er for alle typer af offentlige institutioner, som eksempelvis forvaltninger, jobcentre, skoler, handicaptilbud, daginstitutioner, skolefritidsordninger og plejehjem.

Repræsenterer du en institution, som ønsker at deltage, men er du i tvivl om, hvad I kan tilbyde eller efterspørge, vil vi meget gerne sparre med dig og hjælpe dig med tilmeldingen til frivilligbørsen. Du kan kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71. Du kan se desuden se børskataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2018 som inspiration.

Kan alle frivillige foreninger deltage ved frivilligbørsen?
FrivilligBørsen er for frivillige sociale foreninger. Sidder du i en mere fritidsbaseret eller oplysningsrettet forening, og mener at du også arbejder med sociale tiltag eller projekter, tag da gerne kontakt, det kan så være at det alligevel giver mening at i deltager.

Repræsenterer du en forening, som ønsker at deltage, men er du i tvivl om, hvad I kan tilbyde eller efterspørge, vil vi meget gerne sparre med dig og hjælpe dig med tilmeldingen til frivilligbørsen. Du kan kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71. Du kan se desuden se børskataloget fra FrivilligBørs Aarhus 2018 som inspiration. 

Er frivilligbørsen for frivillige?
Nej. Frivilligbørsen fået sit navn, fordi udvekslingerne, der sker på frivilligbørsen, foretages på et frivilligt grundlag. Deltagerne på frivilligbørsen er altså ikke frivillige, men repræsentanter fra virksomheder, institutioner og foreninger.

Er du i tvivl om, hvordan du forbereder dig til frivilligbørsen, kan du læse om forberedelse til frivilligbørsen her.

Tilbage til forsiden