Forberedelse til FrivilligBørs Aarhus

Hvordan forbereder jeg mig til frivilligbørsen?
Når du tilmelder dig frivilligbørsen, skal du i tilmeldingsformularen angive, hvilke ressourcer din virksomhed/institution/forening tilbyder, og hvilke ressourcer I efterspørger. Når der er lukket for tilmelding til frivilligbørsen, samles alle tilbud og efterspørgsler i et såkaldt “børskatalog”, som offentliggøres her på hjemmesiden, på Facebook og desuden sendes per mail til alle deltagere før frivilligbørsen. I børskataloget kan du orientere dig om, hvad de øvrige deltagere tilbyder og efterspørger på frivilligbørsen. Har du yderligere spørgsmål til frivilligbørsen, er du velkommen til at kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71.

Vil der være trykte børskataloger på frivilligbørsen?
Nej. Da frivilligbørsen afholdes på et begrænset budget, og udgifterne til tryk er høje, vil der ikke være trykte børskataloger på frivilligbørsen. Vil du gerne printe børskataloget? Skriv til os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk og anmod om at få et printvenligt børskatalog tilsendt. Alternativt kan børskataloget medbringes digitalt på smartphone eller tablet.

Er du i tvivl om, hvordan du kan gøre dig synlighed for de øvrige deltagere ved frivilligbørsen, kan du læse om synlighed på frivilligbørsen her.

Tilbage til forsiden