Afbud til FrivilligBørs Aarhus

Kan jeg afmelde mig frivilligbørsen?
Ja. Tilmelding til frivilligbørsen er ikke bindende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen. Hvis du overvejer at afmelde dig, opfordrer vi dig dog på det kraftigste til at gøre det før tilmeldingsfristen. Herefter går vi nemlig i gang med at sammensætte børskataloget, og hvis du ikke melder afbud, vil du optræde i børskataloget og give anledning til skuffelse ved de deltagere, som ønsker at indgå udvekslingsaftaler med dig. Du afmelder dig frivilligbørsen ved at kontakte os på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bliver syg eller på anden måde forhindret i at deltage ved frivilligbørsen?
Hvis du bliver forhindret i at deltage ved frivilligbørsen på grund af sygdom eller en anden akut opstået situation, og dit fravær betyder, at din virksomhed/institution/forening ikke kan deltage alligevel, bedes du melde afbud til os hurtigst muligt på mail: frivilligbors@frivilligcenteraarhus.dk eller telefon: 61 26 72 71

Er du tvivl om, hvordan du kan være til at evaluere på frivilligbørsen, kan du læse om evaluering af frivilligbørsen her.