• Hjem
  • Selvhjælp
  • Selvhjælp Aarhus
  • Bliv Frivillig

Bliv Frivillig

Interesseret i at blive frivillig?

Vi søger løbende nye frivillige i Selvhjælp, da efterspørgslen på selvhjælpsgrupper er stor. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende snak omkring jobbet som frivillig ved Selvhjælp.

Som frivillig igangsætter eller gruppeleder er din rolle at skabe nogle gode rammer for selvhjælpsgruppen. Det er en opgave hvor man får en tæt kontakt til mennesker, der er udfordrede på den ene eller anden måde, men hvor man også kan overvære en stor udvikling. En selvhjælpsgruppe gør en stor forskel for mange mennesker, og det kan man som frivillig i Selvhjælp være en del af.

Nye frivillige kommer på ”Igangsætter-kursus” hvor man bliver klædt på til rollen som igangsætter. Til nogle grupper vil der være yderligere kurser til at klæde den frivillige på til at arbejde med en bestemt målgruppe, og i nogle grupper (afasi, autisme og ADHD) samarbejdes der med fagpersoner omkring gruppen.

Som frivillig har du selv indflydelse på hvilke grupper du gerne vil være frivillig i, og hvornår gruppen skal ligge (typisk 2 timer hver 14. dag).

Vi tilbyder regelmæssig supervision til vores frivillige, samt mulighed for at deltage i relevante kurser og arrangementer.

Vi kan også bruge frivillige til andre typer opgaver, eksempelvis hjemmeside og SoMe eller PR. Så hvis du har interesse for andre typer opgaver er du også meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt

Kontakt koordinator, Anne, på:

selvhjaelp@frivilligcenteraarhus.dk eller tlf. 60 54 58 37

Se evt. mere om Selvhjælp på: https://selvhjaelpsgrupperiaarhus.dk/