LPSA (Landsforeningen for pårørende til stof og alkoholafhængige) - afd. Aarhus

Formål: 

Formålet med vores café er at skabe et mødested, hvor pårørende til stof- og/eller alkoholafhængige kan mødes for at tale og dele erfaringer.

Hos os er fokus på det at være pårørende og på de udfordringer de bringer. Som pårørende kan man ofte opleve at komme i anden række - både i relation til den afhængige men også i tilbud hvor fokus ligger på hvordan man som pårørende bedst kan støtte den afhængige. Hos LPSA er fokus kun på dig og hvordan du oplever udfordringerne i dit liv. Vi giver ikke råd, og vi tilbyder ikke behandling, men vi rummer dig og din historie.

LPSA´s netværkscaféer er drevet af frivillige. Vi er ikke misbrugsrådgivere, og vi rådgiver ikke om misbrugsbehandling. Vi er pårørende, og vi deler vores egne tanker og oplevelser. I caféen lytter vi og støtter hinanden ved at tale om de ting, som vi hver især oplever svære ved at være pårørende til en misbruger. 

Tilbud:

Vi mødes på Sønder Allé 33, 8000 Århus i lokale 1, 8000 Aarhus hver anden mandag i de lige uger fra kl.19.00 til 20.30. 

Ved hver café vil der være en frivillig pårørende til stede, som fungerer som ordstyrer. Vedkommende sætter rammerne for en åben dialog, der i al fortrolighed kan rumme store såvel som mindre problemer. MAn er velkommen til at komme med et specifikt emne, man ønsker at vende, og det er også helt okay at komme uden.

Til caféen serverer vi te og kaffe.

Man tilmelder sig ved at sende en mail til cafeaarhus@lpsa.dk. Tilmeldingen skal foregå anonymt, og man binder sig således ikke til et forløb. Hos os er man altid velkommen, og man kan møde op, når man finder det meningsfuldt. Man behøver ikke komme fast.

Målgruppe: 

Pårørende til stof og alkoholafhængige, over 18 år, der ikke selv er i et aktivt misbrug.

En pårørende, kan f.eks. være forældre, barn, søskende, partner, eller nær ven.

Address

  • Sønder Allé 33, 8000 Aarhus 

     

Contact

  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • Cecilie Gammelby