PUF 2018 meldt ud

Socialstyrelsen har meldt PUF 2018 ud

-Frist onsdag d. 28. februar


Socialstyrelsen har udmeldt PUF puljen for perioden 1. juni 2018 til 31. maj 2019. Ansøgningsfristen er d. 28. februar kl. 12.

Puljen er i år på 44,7 millioner kroner, hvoraf der i forbindelse med finansloven allerede er afsat 6,5 millioner til Kirkens Korshær og 3,5 millioner til KFUM’s Sociale Arbejde. 

Ansøgerkredsen er frivillige organisationer, foreninger, og andre aktører, herunder frivilligcentre, grupper og enkeltpersoner

Vær klar på jeres mål


Socialstyrelsen lægger vægt på at formålet med midlerne er "at yde støtte til frivillige, sociale indsatser og projekter, som udføres med henblik på at styrke den frivillige sociale indsats og at forebygge og afhjælpe problemer for socialt truede mennesker." Her kan de fleste af vores medlemsforeninger være med, og vi vil derfor gerne minde jer om fristen, så pengene kan komme ud og arbejde, der hvor de gør mest gavn. 
Derudover fokuseres der på, at målgruppen skal være socialt truede mennesker, og det kan være en god idé i ansøgningen at lægge vægt på hvordan man på brugerniveau er med til at skabe en effekt. Det vil sige at man er konkret på, hvordan og hvor mange, der hjælpes. 
Vær derfor meget klar på mål på brugerniveau og vis hvorfor lige netop jeres projekt gør en forskel for en målgruppe, der særligt har brug for det.

Vi anbefaler at læse vejledningen grundigt igennem, her kan der findes mange svar, men ellers er i også velkomne til at skrive til os for råd og sparring.

God vind med ansøgningerne

Frivilligbørs
En dag for en sag
Følgeven
Projekt frivillig
Find forening