Privatlivspolitik

Vi har hos Frivilligcenter Aarhus udarbejdet en privatlivspolitik, der skal sørge for at du er sikker på hvordan dine personlige oplysninger bliver behandlet af os i det daglige.

Gennemgående for vores persondatapolitik er, at vi kun behandler personoplsysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi slettter dine oplysninger når de ikke længere er nødvendige. Vi behandler kun de oplysninger vi får angivet fra dig samt offentligt tilgængelige oplysninger om din forening.

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har om dig, og hvordan disse oplysninger behandles. Samtidig har du ret til at få rettet i dine oplysninger, så vores oplysninger om dig er korrekte. Det er derfor vigtigt at vi får besked ved ændringer i eksempelvis kontaktoplysninger.

 

Du kan finde politikken i sin fulde længde herunder. Der kan være problemer med at se det på mobile enheder, men så kan du følge dette link, der er mere kompatibel med smartphonen.

 

  • Hjem
  • Om os
  • Frivilligcenter Aarhus
  • Privatlivspolitik