Parkering

Da Frivilligcenter Aarhus ligger centralt i Aarhus og er i nærheden af både letbanen, banegården og rutebilstationen, opfordrer vi alle til at tage offentlig transport eller gå/cykle, når man skal til aktiviteter hos Frivilligcenter Aarhus. Der er god plads til cykler i cykelstativet langs hegnet foran huset.

Der er begrænset mulighed for parkering, da vi deler parkeringspladser med de andre organisationer, der bor på adressen. Der er i alt kun 5 gæsteparkerings pladser. Der er desuden to handicap pladser.Gæsteparkering er for deltagelse i møder/aktiviteter af begrænset varighed. Man må ikke parkere hele dagen. 

Parkering i gården foregår ved, at man parkerer ved en plads, der er skiltet med ”Ejerforeningen Sønder Allé 33” og at man viser parkeringstilladelse i bilen. Man kan hente en parkeringstilladelse ved Frivilligcentrets administration på 1. sal. Husk at anføre dato og tidspunkt.

Man må ikke parkere på pladser, som er skiltet med ”Codent” eller ”Reserveret”. Dette kan resultere i en bøde på 795 kr.